ξενοδοχεία στο Τολό - Kleoni Hotel & Apartments

ΣΤΟΥΝΤΙΟ

Το Kleoni Club Hotel Apartments αποτελεί ένα συγκρότημα 3 κτιρίων.

Το Kleoni, το Eve και το Argo τα οποία έχουν κοινή πισίνα και εστιατόριο-μπαρ. Τα διαμερίσματα είναι πλήρως επιπλωμένα και διαθέτουν κουζινάκια ώστε να ικανοποιούν κάθε σας ανάγκη. Το συγκρότημα απέχει 180 μέτρα από τον κεντρικό και 200 από την παραλία.

Ευρύχωρα δωμάτια

Δίκλινο Στούντιο με θέα στη Θάλασσα

Θαυμάστε την απίστευτη πανοραμική θέα του γραφικού κόλπου του Τολού από την άνεση του μπαλκονιού σας. Ένα άνετο δίκλινο στούντιο στον δεύτερο όροφο πλήρως εξοπλισμένο με κουζινάκι, A/C, TV και Wi-Fi. 1 διπλό κρεβάτι

Ευρύχωρα δωμάτια

Δίκλινο Στούντιο με θέα στο κήπο

Βολικό στούντιο με ξύλινο πάτωμα και χειροποίητο μεταλλικό κρεβάτι. Χαλαρώστε στο μπαλκόνι με θέα την ήσυχη εσωτερική αυλή. Πλήρως εξοπλισμένο με κουζινάκι, A/C, TV και Wi-Fi.

Ευρύχωρα δωμάτια

Δίκλινο Στούντιο

Άνετο δίκλινο στούντιο με χειροποίητο μεταλλικό κρεβάτι και ευρύχωρο μπαλκόνι. Πλήρως εξοπλισμένο με κουζινάκι, A/C, TV και Wi-Fi. 1 διπλό κρεβάτι.

Ευρύχωρα δωμάτια

Τρίκλινο Στούντιο

Άνετο τρίκλινο στούντιο με χειροποίητο μεταλλικό κρεβάτι και ιδιωτική αυλή ή μπαλκόνι. Πλήρως εξοπλισμένο με κουζινάκι, A/C, TV και Wi-Fi. 1 διπλό κρεβάτι και 1 μονό ή 3 μονά.

Ευρύχωρα δωμάτια

Τετράκλινο Ισόγειο Στούντιο

Άνετο τετράκλινο στούντιο με χειροποίητο μεταλλικό κρεβάτι και ιδιωτική αυλή, απέναντι από την πισίνα. Ιδανική επιλογή για οικογένειες με μικρά παιδιά. Πλήρως εξοπλισμένο με κουζινάκι, A/C, TV και Wi-Fi. 1 διπλό κρεβάτι και 2 μονά.