ξενοδοχεία στο Τολό - Kleoni Hotel & Apartments

ΔΙΑΜΟΝΗ

Απολαύστε τις διακοπές σας στο όμορφο Τολό Αργολίδας.

Το Kleoni Club Apartments αποτελείται από 3 κτίρια. Το Kleoni, το Eve & το Argo τα οποία έχουν κοινή πισίνα & εστιατόριο με διαμερίσματα τα οποία ικανοποιούν κάθε απαίτηση. Το συγκρότημα απέχει 180 μέτρα από τον κεντρικό & 200 από την παραλία.

ΑΝΕΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ

Δίκλινο Δωμάτιο

Δραπετεύστε από την καθημερινότητα σε ένα από τα πανέμορφα νεόκτιστα δίκλινα δωμάτια μας. Απολαύστε το καφέ σας στο μπαλκόνι πάνω από την πισίνα και ξεκουραστείτε στο χειροποίητο μεταλλικό κρεβάτι.

ΑΝΕΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ

Δίκλινο Στούντιο με θέα στο κήπο

Βολικό στούντιο με ξύλινο πάτωμα και χειροποίητο μεταλλικό κρεβάτι. Χαλαρώστε στο μπαλκόνι με θέα την ήσυχη εσωτερική αυλή.

ΑΝΕΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ

Δίκλινο Στούντιο

Άνετο δίκλινο στούντιο με χειροποίητο μεταλλικό κρεβάτι και ευρύχωρο μπαλκόνι. Πλήρως εξοπλισμένο με κουζινάκι, A/C, TV και Wi-Fi. 1 διπλό κρεβάτι.

ΑΝΕΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ

Δίκλινο Στούντιο με θέα στη Θάλασσα

Θαυμάστε την απίστευτη πανοραμική θέα του γραφικού κόλπου του Τολού από την άνεση του μπαλκονιού σας. Ένα άνετο δίκλινο στούντιο στον δεύτερο όροφο πλήρως εξοπλισμένο με κουζινάκι, A/C, TV και Wi-Fi.

ΑΝΕΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ

Τρίκλινο Στούντιο

Άνετο τρίκλινο στούντιο με χειροποίητο μεταλλικό κρεβάτι και ιδιωτική αυλή ή μπαλκόνι. Πλήρως εξοπλισμένο με κουζινάκι, A/C, TV και Wi-Fi. 1 διπλό κρεβάτι και 1 μονό ή 3 μονά.

ΑΝΕΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ

Τετράκλινο Ισόγειο Στούντιο

Άνετο τετράκλινο στούντιο με χειροποίητο μεταλλικό κρεβάτι και ιδιωτική αυλή, απέναντι από την πισίνα. Ιδανική επιλογή για οικογένειες με μικρά παιδιά.

ΑΝΕΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ

Τετράκλινο Ισόγειο Διαμέρισμα 1 Υπνοδωματίου

Ευρύχωρο ισόγειο διαμέρισμα με υπνοδωμάτιο και σαλόνι. Διαθέτει ιδιωτική αυλή με έπιπλα εξωτερικού χώρου για να απολαμβάνετε το γεύμα σας υπό την σκιά των δέντρων. Ιδανική επιλογή για οικογένειες με μικρά παιδιά.