ξενοδοχεία στο Τολό - Kleoni Hotel & Apartments

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

Το Kleoni Club Hotel Apartments αποτελεί ένα συγκρότημα 3 κτιρίων.

Το Kleoni, το Eve και το Argo τα οποία έχουν κοινή πισίνα και εστιατόριο-μπαρ. Τα διαμερίσματα είναι πλήρως επιπλωμένα και διαθέτουν κουζινάκια ώστε να ικανοποιούν κάθε σας ανάγκη. Το συγκρότημα απέχει 180 μέτρα από τον κεντρικό και 200 από την παραλία.

Ευρύχωρα δωμάτια

Τετράκλινο Ισόγειο Διαμέρισμα 1 Υπνοδωματίου

Ευρύχωρο ισόγειο διαμέρισμα με υπνοδωμάτιο και σαλόνι. Διαθέτει ιδιωτική αυλή με έπιπλα εξωτερικού χώρου για να απολαμβάνετε το γεύμα σας υπό την σκιά των δέντρων. Ιδανική επιλογή για οικογένειες με μικρά παιδιά. Πλήρως εξοπλισμένο με κουζινάκι, A/C, TV και Wi-Fi. 4 μονά κρεβάτια.

Ευρύχωρα δωμάτια

Πεντάκλινο Ισόγειο Διαμέρισμα 1 Υπνοδωματίου

Ευρύχωρο ισόγειο διαμέρισμα με υπνοδωμάτιο και σαλόνι. Διαθέτει ιδιωτική αυλή με έπιπλα εξωτερικού χώρου για να απολαμβάνετε το γεύμα σας υπό την σκιά των δέντρων. Ιδανική επιλογή για οικογένειες με μικρά παιδιά. Πλήρως εξοπλισμένο με κουζινάκι, A/C, TV και Wi-Fi. 5 μονά κρεβάτια.

Ευρύχωρα δωμάτια

Τετράκλινο Διαμέρισμα 1 Υπνοδωματίου

Ευρύχωρο ισόγειο διαμέρισμα με υπνοδωμάτιο και σαλόνι, κοντά στην πισίνα. Διαθέτει δυο ευρύχωρα μπαλκόνια για να απολαμβάνετε το γεύμα σας με θέα το επιβλητικό βουνό. Πλήρως εξοπλισμένο με κουζινάκι, A/C, TV και Wi-Fi. 4 μονά κρεβάτια.

Ευρύχωρα δωμάτια

Πεντάκλινο Διαμέρισμα 2 Υπνοδωματίων

Ευρύχωρο διαμέρισμα δυο υπνοδωματίων με σαλόνι. Χαλαρώστε στον ιδιωτικό εξωτερικό χώρο κοντά στην πισίνα και απολαύστε ξεκούραστες διακοπές με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Πλήρως εξοπλισμένο με κουζινάκι, A/C, TV και Wi-Fi. 5 μονά κρεβάτια.

Ευρύχωρα δωμάτια

Εξάκλινο Διαμέρισμα 2 Υπνοδωματίων

Ευρύχωρο διαμέρισμα δυο υπνοδωματίων με μεγάλο σαλόνι. Χαλαρώστε στον ιδιωτικό εξωτερικό χώρο κοντά στην πισίνα και απολαύστε ξεκούραστες διακοπές με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Πλήρως εξοπλισμένο με κουζινάκι, A/C, TV και Wi-Fi. 5 μονά κρεβάτια και 1 καναπέ-κρεβάτι.