ξενοδοχεία στο Τολό - Kleoni Hotel & Apartments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Kleoni Club Hotel Apartments αποτελείται από 3 κτίρια.

Το Kleoni, το Eve και το Argo τα οποία έχουν κοινή πισίνα και εστιατόριο με διαμερίσματα τα οποία
ικανοποιούν κάθε απαίτηση. Το συγκρότημα απέχει 180 μέτρα από τον κεντρικό & 200 από την παραλία.

Το Kleoni Club Hotel Apartments αποτελεί την ιδανική επιλογή για οικογένειες, ζευγάρια και μεγάλα γκρουπ. Τα διαμερίσματα μας είναι καθαρά, πρακτικά και πιστά στο παραδοσιακό Ελληνικό στυλ.

Όλα μας τα διαμερίσματα (εκτός των τύπου ξενοδοχείου) διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένα κουζινάκια ώστε να μαγειρεύετε υπέροχα σπιτικά γεύματα ενώ κλιματισμός, τηλεόραση και Wi-Fi είναι στον στάνταρ εξοπλισμό. Το Kleoni Club βρίσκεται στο κέντρο του Τολού, σε μια ήσυχη τοποθεσία μακριά από τη φασαρία των δρόμων και των μαγαζιών ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται μόλις 200 μέτρα από την παραλία.

Εάν θέλετε να ξεκουραστείτε μπορείτε πολύ άνετα να περάσετε όλη σας την ημέρα στην 44τ.μ. πισίνα μας (μια από τις μεγαλύτερες του Τολού), απολαμβάνοντας σνακ και ποτά από το μπαρ και χειροποίητα παραδοσιακά μαγειρευτά στο εστιατόριο μας. Επίσης υπάρχει χώρος στάθμευσης στον ιδιωτικό δρόμο μπροστά στο ξενοδοχείο ώστε να μπορείτε να παρκάρετε το αμάξι σας με ασφάλεια κατά την διάρκεια των διακοπών σας.

Αν και το Kleoni Club Hotel Apartments προσφέρει πολλά ελκυστικά πλεονεκτήματα, το μεγαλύτερο είμαστε εμείς – η πολυπολιτισμική, πολύγλωσση και πολυταξιδεμένη οικογένεια Ιωάννου, ο Μιχάλης, η Ήβη, ο Παναγιώτης και η Ειρήνη. Για εμάς, η φιλοξενία και ο τουρισμός αποτελούν τρόπο ζωής, όχι απλά ένα επάγγελμα.

Επισκεφτείτε μας και γίνεται και εσείς μέλος της γοργά αναπτυσσόμενης οικογένειας Kleoni Club!

ξενοδοχεία στο Τολό - Kleoni Hotel & Apartments