ξενοδοχεία στο Τολό - Kleoni Hotel & Apartments

Kleoni Hotel & Apartments | Tolo Argolis

ξενοδοχεία στο Τολό - Kleoni Hotel & Apartments

Τοπικά προϊόντα της Αργολίδας

Οι ελιές και το ελαιόλαδο είναι συνώνυμα με την Ελλάδα και η ποιότητα τους σε αυτήν την περιοχή είναι πολύ υψηλή. Για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό με το ελαιόλαδο ρωτήστε τις συμβουλές μας για τη συσκευασία στη ρεσεψιόν. Προϊόντα από ξύλο ελιάς είναι δημοφιλής δώρα προς πώληση στο Τολό και το Ναύπλιο με μια ποικιλία από διαφορετικά σκεύη, είδη κουζίνας, παιδικά παιχνίδια και στολίδια για την προσφορά.

Τα τελευταία χρόνια το Ναύπλιο έχει γίνει ένα πολύ δημοφιλές κέντρο “Κομπολογιού” με περισσότερα καταστήματα που μπορούν που προσφέρουν προϊόντα που κατασκευάζονται από ημιπολύτιμους λίθους και πολλά άλλα υλικά. Το Ναύπλιο είναι επίσης γνωστό για καταστήματα με χειροποίητα υφαντά φτιαγμένα από υλικά που γίνονται σε αργαλειό σε τοπικές εγκαταστάσεις, χυλοπίτες και τραχανά από φρέσκα υλικά, μέλι και τα συναφή προϊόντα από τους τοπικούς μελισσοκόμους.

Η Ελλάδα είναι επίσης γνωστή για το ούζο και τα λικέρ. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε σε καταστήματα στο Τολό ή κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης σε ένα τοπικό παραγωγό ούζου και λικέρ. Τα πασίγνωστα Αγιωργίτικα κρασιά της Νεμέας είναι διαθέσιμα σε καταστήματα όλης της περιοχής